Referat 17. mai 2012.

Tysklandsbrigadens veteranforening i årets prosesjon med formann og major Olsen i spissen.
Brig N veteranene på Torgalmenningen i fint selskap før start av 17. mai prosesjonen. Den nye kommandanten på Bergenhus, generalmajor Gunnar Rolland i forgrunnen i samtale med Håkon Tvedt. Fanebærer Ketil Bessesen til høyre med veteranforeningens sitt nye banner.
En annen veteran fra 17. mai prosesjonen i Bergen. A Ford 1931 fra Hansa Bryggeri, i år uten sin faste sjåfør og mekanikker, Håkon Tvedt.
Fra barnetoget i Bergen 17. mai 2012.

Brig N veterane deltok i 17. mai prosjesjonen i Bergen for første gang og for anledningen med eget banner.

Brig N veteranene marsjerte sammen med andre glade veteraner fra Tyskelandsbrigaden, FN veteranene, Norske Reserveoffiseres Forening etc. i den militære delen av prosjesjonen til feiende flott musikk av Forsvarets Musikkorps.

Etter prosesjonen kunne de mest musikkinteresserte være med" på "17. mai konsert av Forsvarets Musikkorps i Grieghallen.

Været var dessverre ikke det aller beste, kald vind og regnbyer, men det var likevel en opplevelse. Det er noe eget å kunne oppleve stemningen og det yrende folkelivet på nært hold i gatene i Bergen på en dag som denne.

Dette var et minne for livet. Neste år håper vi på en enda større tropp.

Nyeste kommentarer

17.11 | 12:13

GMC-lastebilen ser ut til å tilhøre 2. bataljon på Skjold. Her er visst et hjulskift på gang. Det ser også ut til at dette er under en permisjonstransport?

01.11 | 16:18

Ja, det stemmer. Bildet viser pasient Ove Kobberltvedt på sykestua i Skjold Garnison, Maukstadmoen 1961. Er tatt med i boken vår "Minner fra Brig N"

31.10 | 14:26

Dette bildet ser ut til å være fotografert på Skjold, Maukstadmoen. Siste årene på 50-tallet, eller tidlig 60-tall?

11.10 | 09:22

Hei Ole-Jørgen! Ja, postadressen din har jeg fra før, så den skulle være i orden.
Men jeg tror den nye formannen - Einar D - bruker sms i stedet for e-mail