Hederstegn til Johannes Irgens

BLE HEDRET: Brigadesjef Odin Johannessen festet fredag Brigaden i Nord-Norge - Veteranforbundets hederstegn på Johannes Irgens. I bakgrunnen den nåværende presidenten i veteranforbundet, Asgeir Nikolaisen. (Foto: Øivind Baardsen

Gratulerer Johannes!

Medaljen ble utdelt i forkant av Brigadesjefens julekonsert i Istindportalen på Bardufoss. Utdelinga kom overraskende på hovedpersonen selv. Irgens trodde den første utdelinga av medaljen skulle skje på veteranforbundets landsmøte i juni 2013.


– Jeg var ikke forberedt på en slik heder. Det er selvfølgelig stort å være den første som får en medalje, og jeg setter pris på å bli verdsatt på denne måten, forteller 73-åringen.

 

Det var sjefen for Brigade Nord, brigader Odin Johannes­sen, som delte ut medaljen. Den er innstiftet for å hedre kvinner og menn som har vist veteranforbundet særlig interesse og ytt fremragende arbeide til fremme av forbundets formål og vete­ransaken.

 

Kilde: avisen "Nye Troms"  04.12.2012.

 

 

veteran Bergen 04.01.2013 00:02

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 12:13

GMC-lastebilen ser ut til å tilhøre 2. bataljon på Skjold. Her er visst et hjulskift på gang. Det ser også ut til at dette er under en permisjonstransport?

01.11 | 16:18

Ja, det stemmer. Bildet viser pasient Ove Kobberltvedt på sykestua i Skjold Garnison, Maukstadmoen 1961. Er tatt med i boken vår "Minner fra Brig N"

31.10 | 14:26

Dette bildet ser ut til å være fotografert på Skjold, Maukstadmoen. Siste årene på 50-tallet, eller tidlig 60-tall?

11.10 | 09:22

Hei Ole-Jørgen! Ja, postadressen din har jeg fra før, så den skulle være i orden.
Men jeg tror den nye formannen - Einar D - bruker sms i stedet for e-mail