Åpning av Brig N fotoutstilling

Museumsstyrer Harald Gåsø viser frem Brig N sin fotoutstilling. Klikk på bildet for å få det større.

Tirsdag 19. mars kl. 12.00 var det åpning av Fotoutstillingen vår på Festningsmuseet på Bergenhus. Samtidig benyttet vi anledningen til å vise bok under arbeid "Minner fra Brig N 1953 - 1996" på skjermen i auditoriet i 3. etasje. 

Stor takk til presidenten i Brigadeveteranforbundet - Asgeir Nikolaisen - som var med oss hele dagen og stod for den offiselle åpningen. Han var også med oss på årsmøtet, som fant sted i etterkant av fotoutstillingen.

Stor takk også til Festningsmuseet v/ daglig leder Harald Gåsø for en fantatisk service og tilrettelegging av arrangementet. For mange var vel også den flotte bløtekaken som han overrakte som gave fra Festningsmuseet, dagens høydepøunkt.

Det var også kjekt at brigadeveteraner og NVIO var med oss denne dagen.

 

Den flotte bløtkaken, en gave fra Festningsmuseet i anledning utstillingen, for mange av deltakerne dagens høydepunkt. Både åndelige og legemlig føde. Foto: sjs
President i Veteranforbundet - Asgeir Nikolaisen åpnet fotoutstillingen og holdt et inspirerende foredrag under det påfølgende årsmøtet. På første benk superveteranene Håkon Tvedt og Karstein Daae Stene.
Veteranene studerer sine bilder. I rød genser - Ludvig Myrland og den høyre personen i Bakgrunnen er Mons Børdal
Lokalforeningen sin revisor Tryuge Bolstad (nærmest) tar et kritisk blikk på hva pengene våre brukes til.
Før åpning av utstillingen, var det samling i kafeen i 1. etasje på Festningsmuseet. Asgeir Nikolaisen (med ryggen til) orienterer forsamlingen om prosjektet. Foto: sju

Bjørnar Nicolaisen 21.03.2019 06:02

Gratulerer med fotoutstillingen.

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 12:13

GMC-lastebilen ser ut til å tilhøre 2. bataljon på Skjold. Her er visst et hjulskift på gang. Det ser også ut til at dette er under en permisjonstransport?

01.11 | 16:18

Ja, det stemmer. Bildet viser pasient Ove Kobberltvedt på sykestua i Skjold Garnison, Maukstadmoen 1961. Er tatt med i boken vår "Minner fra Brig N"

31.10 | 14:26

Dette bildet ser ut til å være fotografert på Skjold, Maukstadmoen. Siste årene på 50-tallet, eller tidlig 60-tall?

11.10 | 09:22

Hei Ole-Jørgen! Ja, postadressen din har jeg fra før, så den skulle være i orden.
Men jeg tror den nye formannen - Einar D - bruker sms i stedet for e-mail