Årsavslutning på Zander k

Vi håpet vi var over "Pandemien" for godt da vi planla det tradisjonelle Førjulstreffet 1. sesember 2021, men det kan se ut i skrivende stund at vi må slite med "utysket" ennå en stund. Men de fleste av oss er fullvaksinerte med tre stikk og ser fremtiden lyst imøte.

Pga logistikk og andre forhold ble det besluttet å legge årets arrangement så sentralt som mulig denne gangen og valget falt på det nye og flotte hotellet til Terminus gruppen, dvs. Zander k, som ligger strategisk til når det gjelder tilkomst like ved jernbane, bybane, bygarasje og drosjeholdeplass.

Nytt av året var også at vi hadde sikrett oss levende musikk til sangene ved den eminente musikeren Frank Damm, som spilte like godt med noter som uten. Sangen "Brigademinner" satt derfor som et skudd denne gangen. Like heldig var også valget av toastmaster, den muntre og dyktige  Rolf Olsen, som ledet førjulstreffet med både fast og ledig hånd.

Et annen høydepunkt var utdeling av Brigadeveteranfofrbundets høyeste utmerkelsetil Stein Bøye Størksen, for god innsats helt fra etablering i 2004. På bildet over får han utdelt diplom ledsaget av noen gode ord for lang og tro tjeneste.

 

En annen veteran - Ludvig Myrland har mange minner fra Brigaden i Nord-Norge på 1950-tallet.
Harald Kremner, tidligere kommunalråd i Bergen, har ordet....
Den rutinerte historieforteller og Brig N veteran AlfTaule har ordet.
Ove Kobbeltvedt, fjellmann og skarpskytter forteller om en strabasiøs retur til Maukstadmoen fra en øvelse i Skibotndalen. Heldigvis endte det godt....
Superveteran Rolf Olsen, toastmaster, ledet arrangemenetet på en uforglemmelig måte. Godt jobbet!
Randi Blom, ektefellen til Sigurd, er blandt våre mest entusiastiske medlemmer.

Nyeste kommentarer

17.11 | 12:13

GMC-lastebilen ser ut til å tilhøre 2. bataljon på Skjold. Her er visst et hjulskift på gang. Det ser også ut til at dette er under en permisjonstransport?

01.11 | 16:18

Ja, det stemmer. Bildet viser pasient Ove Kobberltvedt på sykestua i Skjold Garnison, Maukstadmoen 1961. Er tatt med i boken vår "Minner fra Brig N"

31.10 | 14:26

Dette bildet ser ut til å være fotografert på Skjold, Maukstadmoen. Siste årene på 50-tallet, eller tidlig 60-tall?

11.10 | 09:22

Hei Ole-Jørgen! Ja, postadressen din har jeg fra før, så den skulle være i orden.
Men jeg tror den nye formannen - Einar D - bruker sms i stedet for e-mail